Haber

Vali Zülkif Dağlı’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama bildirisi yayınladı.

Dağlı mesajında, ilimizde ve bölgemizde yaşanan olay ve gelişmeler ile ülke ve dünya gündemi hakkında bilgi veren gazetecilerin her koşulda ve şartlar altında sorumluluk bilinciyle görevlerini başarıyla yürüttüklerini vurguladı. tüm koşullar.

Gazetecilerin zor şartlar altında çalıştıklarına dikkati çeken Dağlı, “Mesai gözetmeksizin kamuoyunu özverili, doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendiren, olayları tarafsız bir şekilde aktaran gazeteciler, toplumsal barış, huzur ve güvenin güçlenmesine katkı sağlar. hem de kamuoyunun bilinçlendirilmesi.” sözlerini kullandı.

Dağlı şunları söyledi:

“Gazetecilerimiz, kurum ve kişiler arasında bilgi akışını sağlayarak demokrasinin korunmasına yardımcı olan, toplumun taleplerini yansıtan ve kamuoyu duyarlılığını artıran, irade ve ifade özgürlüğünün en etkin temsilcileri konumundadır. Başarılar dilerim. sosyal ve ekonomik kalkınmasında etkin rol oynayan yerel basınımızın temsilcisi olan başta gazetecilerimiz olmak üzere tüm basın mensuplarımıza kolaylıklar diliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu