Teknoloji

Xbox ve Oreo’dan Yeni Ortaklık

Dünyanın en büyük 2 konsol markasından biri olan Xbox, her zaman KFCve Pringlesgibi dünya devi abur cubur ve fast food markaları ile çeşitli kampanyalar yürütmektedir. özel temalı konsollarve oyun içi eserler hediye olarak verilmektedir.

Oreo’nun bugün resmi sitesinde ortaya çıkan bilgilere göre ünlü bisküvi markası, Xbox ile yeni bir ortaklık için hazırlanıyor. 22 ülkede düzenlenecek kampanya Maalesef ülkemizde yapılmayacak.

Oyun içi kozmetik eserler sunulacak

Kampanya hakkında verilen bilgiye göre Oreo, 16 Ocak’tan itibaren Xbox temalı Oreo bisküvileri piyasaya sürecek. 6 farklı bisküvi tasarımının yanı sıra Xbox’ın bilinen oyunları Halo Infinite, Sea of ​​​​Thieves ve Forza Horizon 5 için de paketlerden çıkacak kodlar mevcut. Oreo temalı oyun içi öğeler sunar . Bisküviler sadece Avrupa ülkelerinde sınırlı sayıda satılacak. stoklar bitene kadarKullanılabilir olduğu ve kodların 1 yıl içerisinde kullanılması gerektiği belirtiliyor.

Kampanyanın hangi ülkelerde olacağı henüz açıklanmadı ancak kampanya ile ilgili olarak Oreo’nun sitesine girdiğimizde ” Bu ülke kampanyaya katılmıyor “İhbar aldık. Öte yandan kampanyanın geçerli olduğu ülkelerde kampanyaya katılım koşulları bu sayfada belirtilmektedir.

Neyse ki, kampanya yalnızca oyun içi öğeler sunuyor. Bu bizi bir nebze olsun rahatlatıyor.

haberalaca.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu