Ekonomi

Yapı Kredi Fast FRWRD Hızlandırma Programı yeni dönemde KOBİ’lere odaklanıyor

Yapı Kredi Hızlı FRWRD Hızlandırma Programı yeni dönemde KOBİ’lere odaklanmaktadır.

Bankadan yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi, müşteri ihtiyaçlarına odaklanarak çevik bir kültürle sürekli inovasyon üretebilen bir çerçeve oluşturmak için Yapı Kredi FRWRD’yi hayata geçirdi. işbirlikleriyle bu ekosistemi genişletmeyi hedefliyor.

Yapı Kredi, Hızlı FRWRD Hızlandırma Programı’nın yeni döneminde “KOBİ Çözümleri” alanında çalışan girişimcileri destekleyecek. KOBİ’lere yönelik ürün ve hizmet geliştiren girişimler, Yapı Kredi Hızlı FRWRD Hızlandırma Programı’nın yeni fazına 10 Nisan’a kadar başvuru yapabilecek.

Programa dahil olan tüm girişimler, ekosistemin önde gelen isimlerinden mentorluk alma ve Yapı Kredi ağındaki ekosistemin önde gelen melek yatırımcıları, yatırım ağları ve VC’leri ile yatırımcı eşleştirmesine katılma fırsatı yakalıyor. Aynı zamanda program kapsamında girişimlerini büyütmelerine yardımcı olacak eğitimlere, seminerlere ve ustalık sınıflarına katılabilirler.

Invexen, Yapı Kredi ve program ortaklarının sağladığı desteği startup’larla buluşturan Fast FRWRD Hızlandırma Programı’nın yürütücüsüdür ve program ortakları arasında çok sayıda ekosistem paydaşı ve yatırımcı yer almaktadır.

“Ülkemizde girişimcilik ekosistemini beslemeyi ve ileriye taşımayı hedefliyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, inovasyona ve girişimciliğe büyük önem verdiklerini belirterek şunları söyledi:

“Yapı Kredi, bir teknoloji şirketi olarak fikirleri inovasyona dönüştürüyor. İnovasyona verdiğimiz önemin en büyük göstergelerinden biri olan Yapı Kredi Fast FRWRD Hızlandırma Programı’nın yeni döneminde bu kez KOBİ’ler için hizmet geliştiren girişimcilere odaklanacağız. KOBİ’lerin hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz.Girişimleri destekleyerek KOBİ’lerin dijitalleşmesine katkıda bulunmayı ve hayatlarına dokunmayı hedefliyoruz.Bu anlamda alana dinamizm ve değer katan girişimlerin yeteneklerini, üretmelerini desteklemek amacındayız. değişen müşteri beklentilerine cevap verecek iş ve hizmetler.Yapı Kredi Fast FRWRD programını çok değerli buluyoruz.İşletmelere sağladığımız katkılarla ülkemizdeki girişimcilik ekosistemini beslemeyi ve geliştirmeyi hedefliyoruz.Gerçekleştirmek için çalışıyoruz.”

haber-sariyer.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu