Yaşam

Türk Alternatif Pop’un yükselen ismi Nilhan, yepyeni şarkısı “Lost” ile karşınızda!

Türk Alternatif Pop müziğinin yükselen ismi Nilhan, Londra’dan dönüşüyle ​​özgün ve güçlü formunu ortaya koyuyor. “Kayboldum” adlı yeni müziği, insanın etrafındaki kalabalığın geçersizliğini fark ettiğinde hissettiği içsel boşluğu ve aidiyetsizliği sorgulamasının öyküsünü anlatıyor. Müzikteki “Güneşi görene kadar her gece kayboldum” mottosu, kaybolmuşluk hissini haykırarak insanın kendi üzerinde hissettiği baskıyı, kalabalık içindeki yalnızlık hissini ve tüm bunlar fazla olunca yaşadığı depresyonu anlatıyor. , yalnız yaşamanın çaresizliği. Yalnızlık hissini derinden hissettiren müziğin sözleri, dinleyicilere yalnız olmadıklarını hissettirmeyi amaçlıyor.

Nilhan, müzikle ilgili yaptığı açıklamada, “İstanbul gibi büyük bir şehirde bazen tutunamama ve hayata ait olamama duygusu beni en çok boğuyor. Metropolün kalabalığı, insanın içsel yalnızlığını daha da derinden hissetmesine neden oluyor. ..Yalnızlık zordur evet ama kalabalık içinde yalnızlık benim tecrübelerime göre farklı bir meydan okumadır “Müziğimdeki amacım benim gibi hisseden birine ışık olmak, yalnız olmadığını hissettirmek.”

Nilhan’ın “Kayıp” müziği, yalnızlık ve aidiyetsizlik duygusunu yaşayanların kendilerini ifade edebilecekleri ve dinlendirici bir müzik deneyimi yaşayabilecekleri bir eser olarak öne çıkıyor. Müziğin sözleri ve duygusal atmosferi dinleyenleri etkisi altına alacak ve uzun süre akıllarda kalacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haber-gulagac.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu