İçerik

Yaratıcıları Bir Araya Getiren İlham Verici Etkinlik

NVIDIA Sponsorluğunda İçerik Oluşturucu Günü Etkinliği

24 Mayıs’ta NVIDIA’nın sponsorluğunda gerçekleşen Creator Day etkinliği, Türkiye’den ve yurt dışından kesim devlerini ön plana çıkardı.

Türkiye’nin önde gelen distribütörlerinden biri olan FGA liderliğinde, Adobe Distribütörü Penta Teknoloji’nin desteklediği ve NVIDIA sponsorluğunda gerçekleşen Creator Day Türkiye lansmanı, 24 Mayıs’ta Kanyon AVM Paribu Cineverse sinemalarında gerçekleştirildi.

Etkinlik, içerik üretimiyle uğraşan profesyonelleri, yaratıcıları ve teknoloji meraklılarını bir araya getirdi. Yurt içi ve yurt dışından katılımcılar yeni fikirler keşfetmek, deneyimlerini paylaşmak ve işbirlikleri kurmak için bir araya geldi. Sanat, tasarım, oyun geliştirme, sinema prodüksiyonu, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik alanlarında uzman isimler, katılımcılara ilham verici sunumlar yaptı. Ayrıca NVIDIA’nın son teknolojileri ve yenilikçi çalışmaları hakkında bilgi veren oturumlar düzenlendi. Etkinlik kapsamında yaratıcıların çalışmalarını sergileme ve paylaşma fırsatı da sunuldu. İş ortakları, projelerini sergileyerek diğer yaratıcılarla etkileşime geçtiler ve geri bildirim alarak kendilerini geliştirme fırsatı buldular.

İçerik Oluşturucu Günü’nde iş dünyasında yaratıcı içerik oluşturmanın değerini vurgulayan paneller ve tartışmalar da yer aldı. İşletme sahipleri ve pazarlama uzmanları, içerik stratejilerini geliştirmek ve hedef kitlelerine ulaşmak için en iyi uygulamaları öğrenebildiler. Etkinlikte atölye çalışmaları, etkileşimli deneyimler ve ağ oluşturma fırsatları da sunuldu.

GPU’lar ve Studio Sürücüleri ile Yaratıcı Uygulamalar

NVIDIA zanaatkarlarını ve sektör profesyonellerini destekleyen NVIDIA Studio platformu, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de faaliyet gösteren zanaatkârları ve içerik üreticilerini desteklemektedir. Ayrıca yaratım süreçlerinde olağanüstü bir hız ve değerli bir verimlilik sunmaya devam ediyor. NVIDIA Studio platformu; 3D tasarım, render, resim düzenleme, hareketli grafik, fotoğrafçılık, grafik tasarım, mimari görselleştirme ve yayıncılık gibi kreatif alanlarda kullanıcılara yüksek performans sağlar. NVIDIA’nın bölüm başkanı GPU’ları ve Stüdyo Sürücüleri ile yaratıcı uygulamalar, ilham verici bir performans ve yetenek düzeyiyle gelişir ve hızlanır. Bu sayede kullanıcılarına olağanüstü hız ve değerli verimlilik sunar.

Can Us, Pazarlama ve Bağlantı Yöneticisi, NVIDIA Türkiye Etkinlikte yaptığı konuşmada NVIDIA’nın 3D tasarım, fotoğrafçılık ve görüntü düzenleme, dijital canlı yayın ve yapay zeka gibi alanlarda hayal güçlerinin ötesine geçerek kendi dünyalarını ve bakış açılarını üreten sanatçılara verdiği desteğin sektör standartlarını belirlediğinin altını çizerek, şunları söyledi: , “Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de dijital ortamda hem profesyonel hem de amatör olarak çalışan içerik üreticilerinin sayısı hızla artıyor. NVIDIA olarak bünyemizde yer alan dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar ile tüm kreatif çalışmalarda olağanüstü hız ve verimlilik sunuyoruz. donanımda RTX grafik kartları ve yazılımda geliştirdiğimiz 110’dan fazla uygulamaya sağladığımız RTX’e özgü yetenekler içeren STUDIO platformu. NVIDIA olarak, içerik oluşturucuların potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.” söz konusu.

Yaratıcı Peyzaj Direktörü olarak editörlük, reklamcılık, sinema ve dergi gibi birçok alanda başarılar elde etti. Koray Birand Öte yandan etkinlikte konuşan profesyonellerin ortasındaydı. Koray Birand, “NVIDIA Creator Day, içerik oluşturucuları ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiren heyecan verici bir etkinlik oldu. Bölüm devlerini yurt içi ve yurt dışından getirerek zengin bir içerik sunan bu etkinlik, yeni fikirleri, işbirliklerini ve ilham veren projeleri ön plana çıkarıyor. “Yaratıcılar, NVIDIA’nın en son teknolojilerini deneyimleyerek kendilerini geliştirme fırsatı buldular. Bu etkinlik içerik üretimi alanında çalışan herkesin buluşma noktası oldu ve departmandaki en güncel trendlerin ve yeniliklerin paylaşıldığı bir platform sağladı.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

pinarbasi-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu