Haber

Yaz Spor Okulu Kayıtları Başlıyor

Öğrencilerin fiziksel gelişimleri açısından keyifli, eğlenceli ve verimli bir dönem geçirmelerini sağlamak amacıyla İnegöl Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde 3 dönem halinde düzenlenecek yaz spor okulları kayıtları 19 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlayacak. .

Sporu tabana yaymak ve her yaştan vatandaşın spor yapması için çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi Spor Kulübü, Yaz Spor Okulları’nın startını veriyor. Tatille birlikte başlayacak ve 3 devre şeklinde gerçekleştirilecek olan yaz spor okulları için kayıtlar 19 Haziran Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlanacak.

7 ŞUBEDE ORGANİZE OLACAK

Merkez belediye spor salonunda bu yıl yaz spor okulları; Alanyurt Yunus Emre Spor Salonu’nda Voleybol, Basketbol, ​​Masa Tenisi, Jimnastik, Okçuluk, Tırmanma ve Satranç olmak üzere 7 farklı branşta; Voleybol, Basketbol, ​​Masa Tenisi, Jimnastik ve Okçuluk olmak üzere 5 branşta 3 periyot halinde gerçekleştirilecek. . İlk dönem 03 Temmuz’da başlayacak ve 21 Temmuz’da sona erecek. İkinci aşama 24 Temmuz’dan 11 Ağustos’a kadar yapılacak. Üçüncü dönem 14 Ağustos-01 Eylül ortasında yapılacak.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK İÇİN GEREKLİ HER ALANDA HİZMETİNİZDEYİZ”

Belediyespor bünyesinde her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları kayıtlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin ihtiyaç duyduğu her alanda görev alarak hizmetlerimizi halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Belediye olarak alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan spora, kültür sanattan eğitime ilçe halkının ihtiyacı olan her faaliyet ve çalışmada var olmaya çalışıyoruz. Spor Şehri İnegöl kimliğine değer katmak adına; Belediye olarak ilçe bölgelerini, spor salonlarını ve futbol sahalarını sağlarken, gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimini, dostluk duygularının oluşmasını ve özgüvenlerini arttıracağına inandığımız spor faaliyetlerine her zaman katkıda bulunuyor ve pekiştiriyoruz. kendilerini daha iyi tanımaktır.”

KAYITLAR 19 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

Yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durabilmeleri, sporla stres atabilmeleri ve boş zamanlarını en keyifli şekilde değerlendirebilmeleri için Yaz Spor Okulları düzenlediklerini belirten Lider Taban, şöyle devam etti: Çocuklarımızın becerilerini geliştirmelerini sağlayan ve onlara spor alışkanlığı kazandıran yaz spor okulumuz sağlıklı nesiller yetiştirmeyi hedefliyor. Unutmayalım ki çocuklarımıza yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Yaz sporları okulu kayıtları Kültür Park’ta bulunan Belediyemiz Spor Salonu’nda yapılacaktır.”

YAZ SPOR OKULU ÜCRETLERİ

Yaz spor okullarında dönemsel antrenman fiyatları; Voleybol 200 TL, Basketbol 200 TL, Masa Tenisi 200 TL, Jimnastik 200 TL, Okçuluk 200 TL, Tırmanış 200 TL ve Satranç 200 TL. Bedel yatırma ve kayıt işlemleri Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde yer alan Belediye Spor Salonu’nda yapılacaktır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu