Haber

4 Eylül’de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ Gibi sorularınıza cevap verecek tüm haberler için doğru içeriği size ulaştırabiliriz…?

1. Müzisyen Deniz Seki’nin Türk kadın milli voleybol takımının Avrupa şampiyonluğunu kutlama şekli izleyenleri büyüledi.

2. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Sırbistan ile oynadığı kritik final maçı öncesinde Ebrar ile ilgili tartışmalı paylaşımına Yeşim Salkım’dan ‘sert’ yanıt alan Buket Aydın, Seren Serengil’den de yanıt aldı.

3. Ünlü müzisyen Kenan Doğulu’nun sadece yaz aylarında verdiği konserlerden elde ettiği iddia edilen kazanç şaşırttı!

4. Tüm Türkiye’nin gurur duyduğu A Milli Kadın Voleybol Grubumuzun şampiyonluğu sosyal medyayı salladı. Bu sevincin ardından Demet Akalın, grubun tarifeli uçakla Türkiye’ye dönmesine tepki gösterdi.

5. İşte Benim Tarzım yarışmasıyla tanıdığımız Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet geçiş sürecini başlatarak Doruk adını aldı. Sevda Demirel ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Doğrusöz, son görünümüyle yorum yağmuruna tutuldu.

6. Serdar Ortaç’ın proje albümü “Serdar Ortaç Vol.2” son dönemin en çok konuşulan eserlerinden biri oldu. Eylül ayında çıkan albümde Aleyna Tilki, Semicenk, İrem Derici, Edis ve Gülşen gibi birçok isim yer alıyor. Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem de albümde yer alan isimleri seslendirerek sert eleştiride bulundu.

7. Maçta Harbiye’de konser veren Duman takımı filelerin sultanlarını da unutmadı. “O halde bir bakalım Abdülhamid, olur mu?” Tangöze’nin söylediği sözler izleyiciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

8. Bu yaz dergi dünyası düğün haberleriyle çalkalanıyor. Yaz sonunda yeni bir evlilik haberi geldi. 3 Ocak’ta sevgilisi Yasemin Sancaklı’ya evlenme teklif eden Rüzgar Aksoy evlendi!

9. Sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç, bir süre önce eski eşiyle ilgili söylediği sözlerle uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında bu konuyu ilk kez konuşma fırsatı bulan Loughnan, “Serdar mücevherlerimi satıyor ve kumar oynuyordu” şeklinde bir açıklama yaptı. Ortaç, ayrıldığı eski eşinin bu sözlerine tartışmalı bir şekilde yanıt verdi.

10. Bildiğiniz gibi K-POP çılgınlığı son dönemde sosyal medyanın da etkisiyle büyümeye devam ediyor. Müziğin kozmik olduğunu her seferinde bize kanıtlamaya devam eden K-POP idolleri, güzel müziklerini bölüme ekliyor. Ancak dikkatli baktığımızda kulağımıza tanıdık gelen bir melodi olduğunu anladık. Tomorrow x Together’ın “Sugar Rush Ride” şarkısının girişi Demet Akalın’ın “Pardon” şarkısıyla birebir aynı…

11. Tuba Büyüküstün son zamanlarda bazı varoluşsal sorular yaşıyor. Nereden biliyoruz derseniz sosyal medya hesabında paylaştığı ilginç videolarla bu durumu yansıtıyor. Son olarak ‘Lüks nedir?’ “Paris’teki evinden” başlıklı video yayınlayan Büyüküstün tartışma yarattı.

12. Son dönemde oyunculuk kariyerinin yanı sıra aşk hayatı ve estetik iddialarıyla da ön plana çıkan Dilan Çiçek Deniz, bir markanın Türkiye elçisi olarak katıldığı Venedik Film Festivali’nde bu kez tezli tarzıyla boy gösterdi. .

13. Şu ana kadar çoğunlukla romantik komedilerde izlediğimiz Aslı Bekiroğlu, oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı da merak edilen isimler arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu, bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Sinan Sicimoğlu ile aşkını katıldığı bir düğünde paylaştığı fotoğraflarla ilan etti.

14. Kısmetse Olur’un 228. bölümünde izleyicileri üzen bir olay yaşandı. Kıskançlık nedeniyle kavga eden Şeyda Nur ile Burak çifti arasında çıkan tartışma fiziki boyuta ulaştı. Bir anda Şeyda’nın kolundan tutup döven Burak, izleyicilerin öfkesine tepki gösterdi.

15. Son dönemde Blu TV’de yayınlanan ve sosyal medyada viral olan Prens dizisini de tıpkı “Gibi” dizisi gibi görmüşsünüzdür. Farklı ve sıra dışı bir komedi hikayesiyle herkesi güldüren Giray Altınok, dizide hem başrolü hem de senaristliğini üstleniyor. Ünlü oyuncu, dün gece Netin Sultanları şampiyonluğunun ardından Ebrar Karakurt’un açıklamalarına Prens dizisinden bir sahneyle yanıt verdi.

16. Kısmetse Olur’un çekimleri bitse de kaos bitmiyor! TikTok canlı yayınlarında yarışmacılar sürekli birbirlerinin arkasından konuşuyorlardı. Bunu yapan isimler arasında Batuhan Boz ve Oğulcan Yılmaz da vardı. Artık birbirleri hakkındaki dedikodulara dayanamayan ikili, bire bir çıkmak istedi! Olaya Luca ve Zeyd gibi isimler karışınca ortalık karıştı! Nişantaşı’nda bir kafede yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı!

17. Yeşim Salkım, Milli Voleybolcumuz Ebrar Karakurt hakkında yorum yapan ve yatak odası referansı yapan Sunucu Buket Aydın’a tepki gösterdi. Buket Aydın ile Yeşim Salkım arasındaki bu tartışma büyüdükçe her iki isim de birbirlerinin geçmişini bir çarşaf gibi ortaya çıkardı.

18. dakikada Sırbistan ile karşılaşan filenin sultanları, yıllar sonra kupayı Türkiye’ye getirdi. Biz şampiyonluk sevinci yaşarken Ebrar Karakurt’un gündemi de devam ediyordu. Bu süreçte gazeteci Buket Aydın, Ebrar Karakurt’tan sıkıldığını söyledi. Ardından Yeşim Salkım’dan sert bir yanıt geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu