Yaşam

5 Nisan Gelinim Mutfakta Birinci Kim Kazandı? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Kazananı: Bugünün Puan Durumu

Ekranların sevilen yarış programı Gelinim Mutfak bugün 1113. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Karga Sinema imzalı sevilen yarışma programında dört gelin arasında kıyasıya rekabet güzel bir şekilde arttı. Bugün kayınvalideler ile gelin adayları arasında dikkat çekici diyaloglar yaşanırken, Merve’nin dudağına alerji mi yoksa dolgu mu merak edildi. Merakla beklenen sonuç da belli oldu: Gelin Mutfağı’nda haftanın üçüncü günü kazanan belli oldu. Pekala, 5 Nisan Çarşamba Gelin Mutfakta neler oldu puan durumu nasıl oldu, haftanın üçüncü çeyrek altını kim kazandı?

İşte 5 Nisan Çarşamba günün kazananı, puan durumu ve günün tadı.

Gelin Mutfağı’nda gelinler arasında yaşanan tatlı yarışması haftanın üçüncü gününde de tüm hızıyla devam ediyor! Peki bugün çeyrek altının sahibi kim olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen lezzet programının sunucusu Nursel Ergin, bugünün lezzetini açıkladı: 5 Nisan Çarşamba akşamı Mutfakta Gelin yarışmasının lezzeti “Kabaklı Çörek” oldu!

Türkan Hanım bugün bombayı patlattı! Dünkü yarışta şiş dudaklarıyla dikkat çeken Merve dolgu yaptırdı mı?

Türkan Hanım, gelini Merve’nin güzel bir kadın görünce kıskandığını bu yüzden dudaklarını yaptırdığını itiraf etti. Yarışmacılar bunu öğrenince hayrete düştüler. Ancak Merve alerjisi olduğunu söyledi.

Merve bu duruma isyan etti. Merve, Türkan Hanım’ın sözlerine itiraz ederek alerjisi olduğunu belirtti.

Meğer Türkan Hanım kendi dudaklarını yaptırmak istemiş!

Yeni yarışmacı Merve Adalı’nın övdüğü tripleks ev, kayınvalideler arasında çok konuşuldu: ‘Burası tripleks mi?’

Merve Adalı’nın evini beğenmeyen kayınvalidesi, eşyalarını kalitesiz bulunca Derya Hanım’dan yanıt geldi! Derya Hanım, gelin evini beğenmeyen gelinlere “Böyle bir evde yaşanacak gibi değil, misafirhaneye gitmediniz!” söz konusu.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

5 Nisan Çarşamba Günü Gelinimin Mutfağında Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfak’ta haftanın ilk çeyreğinde yeni yarışmacı Merve Adalı, ikinci gününde ise Merve Tekin altın madalya kazandı. Çeyrek altını kazanan gelin ile bugün en yakın rakibi arasında sadece 2 puan vardı.

Gelinim Mutfakta Bugün Çeyrek Altın Kazanan Gelin: Merve Tekin!

Kayınvalidesi ve sunucu Nursel Ergin’den toplam 18 puan alan Merve, bu haftaki Gelin Mutfakta yarışmasının üçüncü gününün çeyrek altınının sahibi oldu. Bu hafta ikinci çeyrekte altın kazanan Merve haftanın galibi olacak mı?

Gelinim Mutfakta 5 Nisan Çarşamba Puan Durumu

  • MERVE TEKİN – 18

  • MERVE ADALI – 16

  • özlem – 12

  • HATİCE – 7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu