Ekonomi

AeroVironment, drone’lar için daha uzun ömürlü pil sunuyor

ARLINGTON, Va. – AeroVironment, Inc. (NASDAQ:AVAV), operatörlere daha uzun uçuş süresi sunan yeni PS2500 bataryasının Puma™ 3 AE insansız hava aracı sistemi (UAS) ile birlikte kullanılmak üzere onaylandığını duyurdu. PS2500 pili, standart akıllı pille önceki iki buçuk saatlik kapasiteye göre bir artışla üç saate kadar sürekli uçuş sağlar.

Şirketin lider yardımcısı ve küçük İHA genel müdürü Brad Truesdell, yeni bataryanın faydalarını vurgulayarak, hem kara hem de deniz operasyonlarında daha fazla görev esnekliği ve daha uzun görev süresi sağladığını belirtti. PS2500’ün yüksek enerji yoğunluklu lityum iyon teknolojisi, Puma 3 AE’nin mevcut pil yuvasına kusursuz entegrasyon için gereken boyut ve form faktörünü korur ve aynı zamanda Hat Değiştirilebilir Birim (LRU) olarak Puma LE ile de uyumludur.

Merkezi Arlington, Virginia’da bulunan AeroVironment, çok alanlı robotik sistemleri, mürettebatsız uçak ve yer sistemleri, sensörler, yazılım analitiği ve bağlantı çözümleriyle tanınmaktadır. Şirketin geliştirmeleri, müşterilerin çeşitli operasyonel bağlamlarda hassas bir şekilde gezinmesine yardımcı olmak için eyleme dönüştürülebilir istihbarat sağlıyor.

PS2500 pilinin piyasaya sürülmesinin, daha uzun bir dayanıklılık seçeneği sunarak Puma 3 AE UAS’nin operasyonel yeteneklerini geliştirmesi bekleniyor. Bu gelişme, görevleri nedeniyle daha uzun uçuş sürelerine ihtiyaç duyan mevcut ve yeni Puma müşterileri için değerli olabilir.

Bu haber AeroVironment’in basın açıklamasına dayanmaktadır ve açıklamada yer alan ileriye yönelik açıklamaların çeşitli risklere ve belirsizliklere tabi olduğunu belirtmek gerekir. Bunlar, şirketin işlerini ve fiili sonuçlarını etkileyebilecek ekonomik, rekabetçi, resmi ve teknolojik faktörleri içerir. AeroVironment, yeni bilgiler elde edildiğinde veya gelecekte olaylar meydana geldiğinde ileriye dönük beyanları güncellemeyi taahhüt etmez.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu