Haber

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Salihli’de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Gün boyu Salihli’de esnaf ve vatandaşlarla buluşacak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediyesi hizmet binası önünde karşılandı. Kendisini ilgiyle karşılayan ilçe sakinleri, partililer ve mahalle muhtarlarını tek tek selamlayan Başkan Ergün, daha sonra Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, günün erken saatlerinde Salihli programına başladı. Önder Ergün, Salihli Belediyesi hizmet binası önünde, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Ali Uçak, MHP İl Lideri Cüneyt Tosuner, İdeal Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy, İdeal Ocakları Mahallesi lideri Fatih İşlek, İlçe KAÇEP Lideri Esra Temel, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Çalışkan, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Önder Ergün, hemşehrilerini tek tek selamladıktan sonra Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “İlçemize yapılan tüm yatırımlara Salihli adına teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü Salihli’ye yansıttık. Hep birlikte Salihli’yi makul bir noktaya getirdik. Cumhur İttifakı’nın gücünü arkamızda hissettik.”

Kendisini ilgiyle karşılayan ilçe sakinlerine teşekkürlerini paylaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Salihli’de olduğum için çok mutluyum. Tüm hemşerilerimi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Salihli, Akıllı liderim ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Rabbim bundan sonra da “Bunu da başarabilmeyi nasip etsin. Kirli siyasetten uzak çalışıyoruz” dedi.

7 kilometrelik yeni isale hattının çalışmalarını inceledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Bahçecik Doğal Kaynak Suyu’nun Salihli ilçe merkezine daha sağlıklı ve yüksek verimle taşınması amacıyla döşenecek 7 kilometrelik çelik isale hattında yapılacak çalışmaları yerinde inceledi. Salihli programının kapsamı. 100 milyon TL maliyetle inşa edilecek çelik isale hattında ilk sembolik kaynağı yapan Önder Ergün, “1980’li yıllarda döşenen mevcut hattın yerine 7 kilometrelik yeni isale hattı döşeyeceğiz. Bahçecik Doğal Kaynak Suyu’nu daha sağlıklı ve yüksek verimle Salihli ilçe merkezine taşıyacağız. Salihli’mize hayırlı olsun.” “İyi şanslar” dedi.

100 milyon TL’lik dev yatırım

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla Bahçecik Doğal Kaynak Suyu’nun ilçe merkezine daha yüksek verimle taşınması hedefiyle 7 kilometrelik çelik isale hattı çalışması gerçekleştireceğiz. çok uzun bir süreç. Önce kaynaklarımızı ölçtük, tahsislerini aldık ve son olarak da gerekli izinleri aldık.” Boru alımını aldıktan sonra 22 milyon TL’lik boru alım ihalemizi gerçekleştirdik. 27 Şubat’ta imalat ihalemiz var. Toplamda 100 milyon TL’yi aşacak dev bir yatırım olacak. Salihli’nin yaklaşık üçte biri doğal kaynak suyu kullanıyor ancak artık Salihli ilçe merkezinin tamamı Bahçecik Tabiat Kaynaklarına bağlı. “Kaynak Suyunu sağlayacağız. Liderimiz Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi. -MANİSA

habermenemen.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu