Haber

AK Parti Kastamonu İlçe Belediye Başkanı Adayları Açıklandı

AK Parti Kastamonu ilçe belediye başkan adayları, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın katıldığı programda açıklandı. Bakan Yumaklı, “31 Mart, merkezi hükümet ile yerel yönetimin Türkiye’nin gücüyle, Kastamonu’nun gücüyle birleşmesi için bir fırsattır.”

AK Parti’nin 31 Mart Yerel Yönetim Seçimleri için Kastamonu’nun ilçelerinden gösterdiği belediye başkan adayları belli oldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın katılımıyla düzenlenen tören, Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Partililerin yoğun katılım gösterdiği programda ilk konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş ve AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, seçimi AK Parti Kastamonu Belediyesi ve 19 ilçedeki belediye başkanlarının kazanacağını belirtti.

“22 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye için yapılanların en yakın tanığı sizlersiniz.”

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti’nin 22 yıllık iktidarı döneminde imzalanan projelere değinerek, “Ülkemiz için çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Çalışmalarımızı el birliğiyle yürüteceğimiz için hiçbir tereddütümüz yok” dedi. ‘Önce hizmet, önce Türkiye’ sloganı daha da güçleniyor.” . Liderlerim bunu söyledi. Elbette 31 Mart Seçimlerinde zafere giden yolu açtık. Son köşedeyiz. Bunu başararak 31 Mart akşamını inşallah Türk asrına, gerçek belediyeciliği ve halkımıza hak ettiği hizmeti getireceğiz. Güzel şehrimiz için en iyisini yapmak üzere yeni adaylarımızla hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağız. . Buna tüm kalbimle inanıyorum. Ben adaylarımıza ve Kastamonulu hemşehrilerime canı gönülden inanıyorum ve güveniyorum. 22 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye için yapılanların en yakın tanığı sizlersiniz. Kastamonu halkı her zaman olduğu gibi bizim sesimiz pek çıkmıyor, mazlum ve saf insanlarız. Bir Kastamonulu çok konuşur, ama yalnızca yüreğinden. düşünen. Umarım 31 Mart’ta hemşerilerim yine gönülden bakar, söze değil icraata bakarlar. Çünkü şu anda tıpkı 28 Mayıs ve öncesinde olduğu gibi tırnak içinde söylüyorum: Hiçbir şeyin sizi çekmesine, aldatmasına izin vermediniz, izin vermeyeceksiniz. “Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“22 yıllık kesintisiz AK Parti iktidarını Türkiye yüzyılıyla taçlandıracağız”

AK Parti’nin tüm kadrolarının seçime hazır olduğunu kaydeden Yumaklı, “Tabii ki AK Parti teşkilatımız Türkiye’de yüzyılın belediye seçimlerine zaten hazır. Bu süreçte şehir şehir gezerek anlatıyoruz. AK Parti’nin farkı, teşkilat çalışmalarımızı destekliyoruz, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Aslında bütün mesele şu; AK Parti belediyeciliği var, başkaları da var. İnşallah başta Kastamonu olmak üzere tüm ilçelerimiz hayırlı olsun. AK Parti’nin gerçek belediyeciliği 31 Mart akşamı, Allah’ın izniyle hep birlikte buradan kutlayacağız. Milli iradeyi ortaya koyamayanlar, “Biz Türkiye’yi kimsenin inşa edemeyeceğine inanan bir partiyiz. Demokrasiyi, ekonomik ve sosyal kalkınmayı güçlendirme, tam bağımsızlık ideallerimizi gerçekleştirme ve milli iradeyi güçlendirme hayaline sahip olmayanların büyümeleri mümkün değildir. İnşallah son 22 yıllık kesintisiz AK Parti iktidarını Türkiye yüzyılıyla taçlandıracağız” dedi.

“31 Mart, merkezi hükümet ile yerel yönetimi Türkiye’nin gücü ve Kastamonu’nun gücüyle birleştirme fırsatıdır.”

Yerel yönetimler ile merkezi hükümetin güçlerini birleştirmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Yumaklı, “Ne kadar konuşursak konuşalım gerçekler aslında burada. 31 Mart, merkezi hükümetin gücünü birleştirmek için bir fırsattır,” dedi. Yerel yönetimin gücü, Türkiye’nin gücü ve Kastamonu’nun gücü.İnşallah hem Türkiye hem de Kastamonu “Bu fırsatı kaçırmayacaktır. Bildiğiniz gibi AK Parti seçim manifestosunda Türkiye’nin yüzyılı için gerçek belediyecilik sloganı vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız bunları tek tek paylaştı, gezdiği illerde de söylüyor ama buradan, hepimizden tekrarlamak istiyorum” dedi.

“Kentlerimiz güçlü olmazsa ulusal hedeflerimize ulaşamayız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Türkiye’nin yüzyılı başladı, 14-28 Mayıs seçimleriyle kapıları ardına kadar açıldı. Sizlerin desteğiyle o kapıya girdik. Ülkemizin artık gidecek çok yolu, ulaşacağı hedefleri var” dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Tam Bu noktada şehirlerimiz güçlü olmadığı sürece ulusal hedeflerimize ulaşamayız.Eğer bu hedeflerimizin her birini şehirlerimizde gerçekleştiremezsek, Türkiye olarak o güçlü hedeflere ulaşmamız zor olacaktır. Dolayısıyla her birimiz üzerimize düşeni yapacağız. Bu şehirde doğan, bu şehirde büyüyen çocukların bu şehirde okumasını, bu şehirde yaşamasını ve bu şehirde çalışmasını istiyoruz. Devletimizin bunu bulması konusunda hepimiz hemfikir miyiz? Bu şehrin ekonomisini, bu şehrin üretimini, bu şehrin tarihi ve kültürel varlığını geliştirecek tüm imkanları soru işareti olmadan yaşamak, bu yüzden hükümetimizin tüm kanalları açık. Tarım ve Orman Bakanımıza. Onun dışında TBMM’deki değerli milletvekillerimizin bu şehir için ne kadar emek verdiklerine, ne kadar emek verdiklerine, her yenilik için gece gündüz ne kadar çalıştıklarına şahidim, şahidim. bu şehre gelecek. “O halde 1 Nisan sabahı bu kentte büyük bir kutlama yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Partili Belediye Başkanlarının isimlerini okuyarak onları sahneye davet etti. Program adaylarla hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

AK Parti’nin Kastamonu’nun 19 ilçesindeki belediye başkan adayları şöyle:

“Abana Belediye Başkanı Adayı Seda Oyar

Ağlı Belediyesi Başkan Adayı Bülent Ergin

Araç Belediye Başkanı Adayı Süleyman Yazkan

Azdavay Belediye Başkanı Adayı Faik Keşçi

Bozkurt Belediye Başkanı Adayı Ekrem Acar

Cide Belediye Başkan Adayı Sadullah Serdar Ketenci

Çatalzeytin Belediye Başkanı Adayı Musa İhsan Uğuz

Daday Belediye Başkanı Adayı Mehmet Apaydın

Devrekani Belediye Başkan Adayı Engin Altıkulaç

Doğanyurt Belediye Başkanı Adayı Ahmet Kaya

Hanönü Belediye Başkanı Adayı Serkan Uçar

İhsangazi Belediye Başkanı Adayı Ufuk Ayvacı

İnebolu Belediye Başkan Adayı Mustafa Huner Özay

Küre Belediye Başkan Adayı Salih Turan

Pınarbaşı Belediye Başkanı Adayı Serkan Arı

Şeyydi Belediye Başkanı Adayı Vural Arslan

Şenpazar Belediye Başkanı Adayı Cem Çınar

Taşköprü Belediye Başkan Adayı Hüseyin Arslan

Tosya Belediye Başkan Adayı Kazım Şahin.” – KASTAMONU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu