Teknoloji

Beklenen Xbox Etkinliği Gelecek Hafta Gerçekleşecek

Microsoft’un planladığı Xbox etkinliği önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek ve şirketin Xbox’a yönelik gelecek vizyonunu öğrenme fırsatı bulacağız.


İlginizi Çekebilir:  Hellblade 2 ve Yeni Indiana Jones Oyunu PS5’e de Gelebilir


Bu yıla çok ilginç bir şekilde başladık. Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan iddia, tanınmış bir Xbox oyununun PlayStation ve Switch konsolları için de satışa çıkacağına işaret ediyordu. Sosyal medyada yapılan tartışmalarda söz konusu oyunun Hi-Fi Rush olduğu konusunda fikir birliğine vardı.

Bunun üzerinden çok geçmeden Rare tarafından geliştirilen Sea of ​​Thieves oyununun PlayStation 5 için de yayınlanacağı iddiaları ortaya atılmıştı ancak dün The Verge ve XboxEra, Starfield, Indiana Jones ve Great Circle gibi birçok saygın kaynak tarafından yayınlanan raporlarla , Senua’lar listeye eklendi. Saga, Hellblade 2, Microsoft Flight Simulator, Halo Infinite ve hatta Gears of War oyunlarının eklendiğini gördük.

Tabii bu iddiaların ardından tüm gözler Microsoft ve Microsoft Gaming İcra Kurulu Başkanı Phil Spencer’a çevrildi. Çünkü şirketin yakın zamanda birinci taraf oyun stratejisinin geleceği hakkında detaylı bilgi vermesi bekleniyordu.

Beklenen Xbox Etkinliği İçin Resmi Duyuru Yapıldı

Xbox cephesi bir süre sessiz kalsa da Spencer sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Önümüzdeki hafta düzenlenecek iş etkinliğinde şirketin Xbox’a yönelik gelecek vizyonunu öğrenme fırsatı bulacağız.

Söylentilere doğrudan değinmeyen Microsoft Gaming İcra Kurulu Başkanı Phil Spencer, paylaşımında şunları söyledi: “Sizi dinliyoruz ve sizi duyuyoruz.”dedi ve şöyle devam etti: “Gelecek hafta için, Xbox’ın geleceğine ilişkin vizyonumuz hakkında daha fazla ayrıntıyı sizinle paylaşmayı sabırsızlıkla beklediğimiz bir iş güncelleme etkinliği planlıyorduk. Bizi izlemeye devam edin.”

haberkapakli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu