Ekonomi

Biogen’in notu, Leqembi satışlarındaki beklenenden yavaş büyüme nedeniyle UBS tarafından düşürüldü

Çarşamba günü yayınlanan bir rapora göre UBS, Biogen’in (BIIB) notunu Satın Al’dan Nötr’e düşürdü ve fiyat hedefini 311 dolardan 276 dolara düşürdü.

Finans kurumundaki analistler, bir yıllık operasyonel performansın ve Leqembi’nin satışlarında kısa vadede önemli bir artış olasılığının düşük olmasının ardından daha temkinli bir duruş sergilemeye karar verdi.

Analistler, “Leqembi’nin satış büyümesi beklediğimizden daha yavaş ilerliyor” dedi. “En son IQVIA/Symphony bilgilerine ve yönetimden gelen açıklamalara dayanarak yaptığımız analize dayanarak, Leqembi’nin hafif bilişsel bozukluk ve hafif Alzheimer hastalığı pazarına hakim olacağını tahmin etmeye devam etsek de, 2024 yılında satışlarda önemli bir artış beklemiyoruz. Bu öncelikle Biogen’in etkisi nedeniyle sınırlı yeteneğe sahip nörologlara erişim ve onlar tarafından benimsenmede zorluklar yaşanıyor.”

Analistler ayrıca Skyclarys’in bilinen potansiyelini de kabul ediyor. “Reata ile yapılan anlaşma konusunda olumlu olmaya devam ediyoruz ve Skyclarys’in kısa vadeli büyüme için önemli ve umut verici bir itici güç olduğunu düşünüyoruz” dediler. “Ancak önümüzdeki 12 ay boyunca tahminlerde önemli artışlara çok az yer kalmasını bekliyoruz.”

UBS, yeni CEO Viehbacher’in stratejik yaklaşımını ve operasyonel yönetimini desteklese de bu çabaların 2024 yılında şirketin hisse senedi fiyatlarına yansıyacağını öngörmüyor. Bu nedenle yatırımcıların büyüme potansiyeli daha yüksek ve değerli değer yaratan şirketlere yönelmesini bekliyor. olaylar.”

Bu makale yapay zeka teknolojisinin yardımıyla üretilmiş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu