Haber

Ümit Şengül, Bursaspor’un teknik direktörü oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bursaspor’da yönetim değişikliğinin ardından teknik direktörlüğe Ümit Şengül atandı.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kulüp lideri Sinan Bür ve yeni teknik direktör Ümit Şengül, Ankaraspor maçının hazırlıklarının sürdüğü tesislerde antrenman öncesi saha kenarında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sinan Bür, Bursaspor’u Şengül ve ekibine emanet ettiklerini belirterek, “Genç kardeşlerimiz gerçek benliklerini Ümit’in ellerinde bulacaklar. İnşallah taraftarımıza farklı bir Bursaspor izlettireceğiz. Ankaraspor maçının hazırlıklarına devam ediyoruz. Güzel. Ümit’e ve Bursaspor’a başarılar.” dedi.

Ümit Şengül, yıllar sonra da olsa kulübünün başkanı Sinan Bür ile yeni bir yola çıktıklarını, Bursaspor için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Yöneticilerin göreve geldikleri günden bu yana hem maddi sorunları hem de oyuncuların sorunlarını çözmeye çalıştıklarını belirten Şengül, şöyle devam etti:

“Biz bu çocuklara inanıyoruz ve inandığımız için buradayız. Bu çocuklar Bursaspor’un geleceğini kurtarabilirler. Allah’ın izniyle bunu başaracağız. Evet bu yıl sorunlu bir süreçten geçiyoruz. Tutunmak için mücadele edeceğiz. Ligin son maçına kadar bu lig. Olumsuz bir sonuç da olsa bu çocuklarla dipten yukarıya gidebiliriz ama amacımız bu sene mücadele eden, mücadele eden ve bu ligde kalan bir takım ortaya koymak. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; cezamız bittikten sonra şartlar ve sonuçlar ne olursa olsun maçlarımıza gelmelerini ve bu gençleri desteklemelerini istiyoruz. Takımı ve oyuncularımızı motive edecekler. Biz istiyoruz. Bursaspor taraftarından memnun. Bu hayranlar ölüleri hayata döndürebilen bir hayran grubudur. Bunu hep birlikte başarabiliriz. Allah’ın izniyle bütün çalışmalarımız Bursaspor’dadır.”

Teknik heyette Serkan Türkay’ın da yer aldığını belirten Şengül, atletik performans antrenörünün yanı sıra bir ekleme daha yapmayı planladıklarını belirtti.

Sezon başından bu yana futbolcuların çok ciddi mali sorunlar yaşadığını vurgulayan Şengül, “Bu sorunlar çözüldüğünde futbol takımımızın çok farklı tepki vereceğine inancımız tam. Yönetimimiz de bu konuda çok ciddi çalışıyor. Sonuçta bu durum performans ve skor olarak sahaya yansıyacaktır.” Bu kelimeyi kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu