Haber

İngilizce öğretmeni silahla öldürüldü, saldırgan intihara teşebbüs etti

Kartal’da bir anaokulunda İngilizce öğretmenliği yapan İngiliz uyruklu Katie Erorbay, taksi şoförü Mustafa G. tarafından aracından indirilip silahla öldürüldü. Olayın ardından Mustafa G., öğretmeni vurduğu tabancayla intihara teşebbüs etti.

ARAÇTAN ÇIKMAYA ÇALIŞTI

Olay, dün saat 15.30 sıralarında Orhantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Anaokulunda İngilizce öğreten İngiltere doğumlu Katie Erorbay, anaokulundan çıkıp arabasına bindi. Bu sırada Mustafa G., taksiyle Erorbay’ın aracına yaklaşarak öğretmeni zorla araçtan indirmeye çalıştı.

ÖNCE ÖĞRETMENİNİ, SONRA KENDİNİ VURDU

Aracından inmek istemeyen Erorbay ile taksi şoförü Mustafa G. arasında tartışma çıktı. Daha sonra Mustafa G., yanında bulunan silahla Erorbay’ı vurdu. Açılan ateş sonucu Katie Erorbay kanlar içinde yere düştü. Olayın ardından Mustafa G., öğretmeni vurduğu tabancayla intihara teşebbüs etti.

GENÇ ÖĞRETMEN YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleyi yapan Erorbay’a sağlık ekipleri, İngilizce öğretmeninin hayatını kaybettiğini belirledi. Mustafa G. ambulansla hastaneye kaldırıldı.

OKULDAN SONRA SIKÇA GİDER VE RAHATSIZ OLUYOR

Hayatını kaybeden Katia Erorbay’ın Hakan Erorbay ile evli olduğu ve bu evlilikten bir çocukları olduğu öğrenildi. Taksi şoförü Mustafa G.’nin öğretmen Erorbay’a takıntılı olduğu ve okul çıkışı İngilizce öğretmenini rahatsız etmek için sık sık okula gittiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAY ANI KAMERADA

Mustafa G.’nin Katie Erorbay’ı vurup ardından kendini başından vurduğu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Elde edilen cep telefonu görüntülerinde, vurulan Erorbay’ın aracında kanlar içinde oturduğu, vatandaşların kadını giydirdiği, kadına ateş ettikten sonra kendini vuran kişinin yaralı olarak yerde yattığı anlar görülüyor.

orhangazi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu