Haber

İstanbul Deniz Taksilerinde Paylaşımlı Yolculuk Seçeneği Başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Şehir Hudutları tarafından 2021 yılında hizmete giren Deniz Taksilerinde 10 kişiye kadar paylaşımlı seyahat seçeneği hizmet vermeye başladı.

İBB Şehit Çağrıları AŞ’den yapılan açıklamaya göre, önceden rezervasyon yaptırılarak 7 gün 24 saat kullanılabilen Deniz Taksileri, konforlu ve hızlı ulaşım seçeneğiyle İstanbulluların hayatını kolaylaştırıyor. Kullanıcıların kredi veya banka kartını tanımladığı ve ödemenin online olarak yapıldığı Deniz Taksiler, İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) aldığı kararla uygulamaya koyduğu son güncellemeyle birlikte “ortak yolculuk” seçeneğini de kullanıma sundu. .

Kullanıcılar artık uygulama üzerinden rota, tarih ve saat seçtikten sonra “Tek” ve “Paylaşımlı” seçeneklerinden birini seçebilecek. “Paylaşılan” seyahat seçeneğinde, kullanıcılar daha önce paylaşılan gezileri görüntüleyebilir, geziye katılabilir veya oburlarının paylaşımına kendi gezilerini açabilirler. Kullanıcı seyahati başkalarıyla paylaşmayı seçerse, seyahatin “Garantörü” olur ve tüm ödemeyi yapar. Seyahat başlangıcına kadar “Katılımcı” olarak eklenen her yolcudan toplam bedelin onda biri kesilerek, seyahat bitiminde kefillere iade edilir.

Şu anda 1 mil dahil 210 TL, 1-4 mil için mil başına 155 TL, 4-8 mil için mil başına 125 TL ve 8 mil sonra mil başına 100 TL olan Deniz Taksilerinde seyahat fiyatları yolcular arasında paylaştırılıyor. paylaşılan seyahat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu