Haber

Katledilen Ezgi’nin doğum gününde ailesinin tek dileği adalettir.

İZMİR’de boşanmak isteyen eşi Ezgi Özarslan’ı (31) tabancayla vurarak öldüren ve firar eden Deniz Özarslan (36) 7,5 ay sonra hala bulunamadı. Ezgi Özarslan’ın doğum gününde kardeşiyle fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Hazal Zerkin, “Tek istediğimiz adalet” dedi.

Olay, geçtiğimiz 28 Temmuz’da Konak ilçesine bağlı Mersinli Mahallesi’ndeki iş yerinde meydana geldi. Deniz Özarslan, boşanma sürecinde olan eşi Ezgi Özarslan’ın iş yerine geldi. Çıkan tartışmada Deniz Özarslan, belinden çıkardığı tabancayla eşinin başına ateş ederek kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ezgi Özarslan ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Beyin ölümü gerçekleşen ve bir süre makineye bağlı kalan Ezgi Özarslan, 11 Ağustos’ta hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan Deniz Özarslan, 221 gün geçmesine rağmen yakalanamadı. Bu süreçte Acı Aile ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri birçok ilde ‘Ezgi Zerkin’in katili Deniz Özarslan aranıyor’ yazılı pankartlar asmasına rağmen bir sonuç alınamadı. Zerkin, “Haftalar hatta aylar öncesinden özel günlerin hazırlıklarını ve planlarını yaparken şu an yapabileceğim tek şey karşınızdakinin yüzünü güldürmek, hayata sizin baktığınız pencereden bakmaya çalışmak ve öğrenmeye çalışmak” dedi. herkese senin gibi şefkatle yaklaşmak.Kardeşin olmanın haklı gururuyla, böyle bir şefkatle, böyle ağırbaşlılıkla, böyle sıcacık bir yürekle, böyle dik duruşla ve dünyanın en küçük kızı olarak bir daha gelmeyeceğini bildiğim için hayatıma devam ediyorum. Dünyada.Hayatın boyunca hep insanoğlu için bir şeyler yapmaya çalıştın.Düştüğünde bile o düştüğün yerdendi.Yanındaki kişiye yardım eli uzattın.Görmedin. yaraların kendi kırgınlıkların kendi kırgınlıkların bir gün kendini düşünmeden yaşadın bunca çirkinliğe rağmen bir Ezgi Zerkin geçti diyebilirim bu dünyadan hasretin her gün içimde bir dağ oluyor unutmamak için senin kokun, her anımızı her gün tekrarlıyorum yani sesini ve gözlerini unutmamak için ama yine de yolumda ışık olmaya devam ediyorsun, en uzak mesafelerden bile, artık gökyüzü kadar özgürsün. Doğum günün kutlu olsun. Günlük yüzlü kız kardeşim olman uygun, dünyadaki en yeterli arkadaş olman iyi. Sen her zaman ruhumun en derin yerindesin.”

İstediklerinin adalet olduğunu belirten Hazal Zerkin, “Ezgi yaşasaydı 32. yaş gününü kutlayacaktık. Ama doğum gününde mezarına gittik. Aradan 221 gün geçmesine rağmen ağabeyimin katili bulunamadı. Duygularımız nettir tek dileğimiz var o da adaletin bir an önce bulunması’ dedi.

buyukcekmecehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu