Haber

Kayseri Büyükşehir’den doğa kampı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.’nin ‘Doğa Sizi Çağırıyor’ sloganıyla düzenlediği ve bir klasik haline gelen doğa kampı, Kayserililerden yoğun ilgi görüyor.

2 gün sürecek olan etkinlik programlarının 1. gününde Servis ile birlikte Fizyospor Merkezi Önünden hareket eden katılımcılar bölgeye ulaştıklarında çadır ve tulum dağıtılıyor. Oyun alanları saat 16.00’da faaliyete geçmektedir ve akşam yemeğinden sonra saat 19.00’da akşam sporları yapılmaktadır.

Spor A.Ş. Genel Müdürü çocuklara Sertifika takdim ederken, ardından Canlı Müzik / Çocuk Sineması, Karaoke, Tabu, Bilgi Yarışı ve Gece Çorbası ikramı yapılıyor. Etkinliğin ikinci gününde ise Doğa Yürüyüşü, Sabah Sporları ve Kahvaltı ile kamp sona eriyor.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören doğa kampında aileler çocuklarıyla keyifli vakit geçirmenin yanı sıra farklı etkinliklere de katıldı. Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. bu hafta sonu Survivor parkuru, voleybol ve okçuluk gibi oyun alanları, sabah sporları, kamp ateşi, canlı müzik, yarışmalar ve birçok aktivite ile çocuklu aileler doğanın tadını doyasıya çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

DOĞA KAMPI HAFTA İÇİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Spor A.Ş. Sarmısaklı Barajı’nın düzenlediği doğa kampı başladığı ilk günden itibaren büyük ilgi görürken, hafta sonu düzenlenen kamplar da yoğun talep üzerine hafta içi günlerde düzenleniyor.

Vatandaşlar doğanın tadını doyasıya çıkarabilecekleri bir süper kamp beklerken, kamp süresince ulaşım, kahvaltı, akşam yemeği, çadır ve uyku tulumları Spor A.Ş. tarafından karşılanıyor. Tarafından sağlanmaktadır. Kayıtlar sadece 08.00-21.30 saatleri arasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi yanındaki Fizyospor Center’dan alınmaktadır. 0-6 yaş arası ücretsiz olan kamp 7-13 yaş için 300 TL, 14 yaş ve üzeri için 350 TL olarak belirlenirken, vatandaşlar 0352 222 87 50, 0549 695 00 38 ve 0549 696 00 38 numaralı telefonlardan kampla ilgili detaylı bilgi alabiliyor.

haberguneysu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu