Haber

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul mitinginde oynattığı videoyla ilgili ilk kez konuştu.

Seçimlere 3 gün kala cumhurbaşkanlığı yarışına katılacak 4 aday arasında ortadaki yarış iyice kızıştı. Başkanlar sıraladıkları seçim vaatlerinin yanı sıra yarışacakları adaylarla ilgili telaffuzları ve tezleriyle gündemi belirlemeye devam ediyor.

ERDOĞAN VİDEO OYNATILMASI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Pazar günü geniş katılımla gerçekleştirilen İstanbul mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oynattığı ve terör örgütü PKK lideri Murat Karayılan’ın Millet İttifakı’nın seçim şarkısına eşlik ettiği görüntüler özellikle sosyal medyada büyük tartışmalara neden olurken, CHP Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da konuyla ilgili ilk kez bir açıklama yaptı. .

“Bununla ahlaki açıdan uyumlu bir şey var mı?”

Bolu-Düzce mitingleri arasındaki yolculukta gazeteci İsmail Saymaz’ın sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, mitingde izlenen videoyu, “Bunun ahlaka uygun bir yönü var mı? Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan bir kişinin inişini nasıl açıklayabiliriz? bu kadar alçak bir seviyeye mi?Başkanlık koltuğunda oturuyorsun, bunu nasıl yapıyorsun?Biraz utanma var, görgü, görgü, vicdan, ahlak gibi tabirleri kullandı insan.

“İKTİDAR OLDUĞUNDA DEDİĞİNİ YAPARLAR”

Bakanların ve son olarak cumhurbaşkanlığı danışmanının “Hükümet değişirse tam bağımsızlığımız zedelenir, sınırlarımız ve siyasi birliğimiz bozulur” sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, “İktidardayken ne diyorlarsa onu yapıyorlar. .Onların dediklerinin tersini yapacağız.Bu ülkeye barışı,bereketi,kardeşliği,üretimi getireceğiz.Terini dökenin hakkını teslim edeceğiz. Türkiye’nin saygınlığını, itibarını koruyacağız. Hiç kimse beddua ettiği adamın kapısına gidip para dilenmez. 85 milyona boyun eğdirmeyecek. Zaten hedefimiz de bu” dedi.

haberpinarbasi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu