Takım

Survivor All Star’da Eleme Adayları Kimler ve Karşılaşmalar Nasıl Oldu?

Survivor All Star’da dün akşam yapılan oylamayla son eleme adayı belli oldu. Oylamanın ardından eşleşmeler de açıklandı. Detaylar burada.

Survivor All Star’da dün akşam oynanan son eleme karşılaşmasının ardından kaybeden takım kırmızı takım oldu. Mavi gruba karşı üstünlük sağlayacağı düşünülse de mavi grup maçı kazanarak gücünü gösterdi. Maçın ardından kırmızı takım tahtaya çıktı ve eleme sonucunda iki müsabaka da 4 oyla eşit kaldı. Kaptan olarak açıklanan Sema, Aleyna ile Gizem arasındaki eşitliği bozdu ve Sema, Aleyna’yı tercih etti. Böylece eleme oyununda oynayacak isimler belli oldu.

Survivor All Star’da Eleme Adayları Kimler ve Karşılaşmalar Nasıl Oldu?

Yarışmaya yakın zamanda katılan yarışın iddialı isimlerinden Sema’nın, gelişinin hemen ardından eleme adayı olarak karşımıza çıkması dikkatlerden kaçmadı. Bahisle ilgili açıklama yapan Sema, “Kimsenin kaderiyle oynamamak adına takım olarak eleme adaylarını konuşmadık ve herkes kendi kriterlerine göre oy kullandı. Bu nedenle farklı isimler öne çıktı. Ancak artık eşitlik olduğuna göre seçim yapmak zorundayım. Maalesef bu konuları konuştuğumuz gün böyle bir durumun ortaya çıkması hoşuma gitmedi. Yarışlarda zorlu bir yarış çıkaran Gizem, sakatlığına rağmen oynamaya devam etti. O yüzden Aleyna diyorum” dedi.

Eleme Oyunlarında Oynayacak 4 İsim Belli Oldu

Kurultaya çıkan isimler mavi gruptan Aysu ve Sahra, kırmızı gruptan Pınar ve Aleyna oldu. Acun Ilıcalı, 4 aday arasında oynanacak maçlarda maçları açıkladı. Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına göre karşılaşmalar şöyle;

  • Pınar – Sahra
  • Aleyna-Aysu

Çiftler arasında oynanacak oyunların ardından kaybeden yarışmacı Survivor All Star’a veda edecek. Adaya veda eden isim Survivor All Star’ın yeni bölümünde belli olacak. Aysu, Pınar, Sahra veya Aleyna’dan biri adaya veda edecek.

kirkagac-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu