Haber

Muratpaşa Belediyesi Falez Sahilinde Kültür Kafe Açtı

Muratpaşa Belediye, kayalık sahil şeridindeki 25 dönümlük alanda, Kent Parkı’nda ‘Kültür Kafe’yi Prof. Dr. Erdal İnönü açtı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kafenin gençlerin bir araya gelmesi için önemli bir sosyal ortam olacağını söyledi.

antalya İstanbul’da Erdal İnönü Kent Parkı’ndan Düden Parkı’na uzanan yaklaşık 5 kilometrelik uçurum kıyı şeridinde, belediye tarafından işletilen yürüyüş ve bisiklet yolları, parklar, kafeler ve plajlarla yaşam alanı oluşturan Muratpaşa Belediyesi, kahve dükkanı açtı. Kültür Kafe adlı dükkan. prof. Dr. Erdal İnönü Şehir Parkı içerisinde yer alan Kültür Cafe, asırlık ağaçların gölgesinde aynı anda 100 kişiye kadar hizmet verebilmektedir.

Başkan Uysal, Muratpaşa’daki kıyı alanlarının halkın kullanımına açık tutulması için mücadele ettiklerini kaydetti. Belediyenin Falez sahil şeridinde 5 plajı ve 2 kafeteryası bulunduğunu kaydeden Başkan Uysal, “Ayrıca engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek programları yürüten Manisiz Kafemiz de Adalya’mızla birlikte bu grupta yer alıyor. Temel.”

Söz konusu çalışmaların son halkası olan Kültür Cafe’nin kısa bir süre önce hizmete açıldığını söyleyen Önder Uysal, şunları söyledi:

“Son zamanlarda özellikle gençler arasında kahvehaneler çok rağbet görüyor. Kültür Cafe’yi gençlerin bir araya gelebileceği ya da evden çalışanların bir süre nefes alıp işlerini yapabileceği bir mekan olarak tasarladık. Keyifli bir bahçe sunuyoruz, Ekonomik olarak insanı yormayacak fiyatlarla ferah bir ortam.”

Kaynak: ANKA / Hayat

saricam-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu