Yaşam

SOKAK STİLİNİN NOSTALJİK KODU: “BABY TİŞÖRTLERİ”

Nostalji modasının da etkisiyle “bebek tişörtleri” moda anlarında yeniden karşımıza çıkıyor. “Bir tişörtün daha dar, daha kısa ve daha vücuda oturan hali” olarak tanımlayabileceğimiz bu üstler, birçok ünlü ismin güvendiği bir kurtarıcı… Bu çok yönlü modül, rahat jean pantolonların, şortların ve parti kıyafetlerinin vazgeçilmez tamamlayıcısı. hazır etekler.

Salaş ama salaş bir görüntü vermeden rahat bir görünüm sağlayan bebe tişörtler, özellikle sokak modasının önde gelen isimlerinin çok sevdiği basic kesimlerden biri… Hailey Bieber’ın bu görünümü çoktan desteklediğini fark etmişsinizdir. Genellikle bol kot pantolon ve bermuda şortlarla giyer; bazen dinamik bir kemer ekler.

Bu tişörtler 2000’li yılların başında yaygın olan tişörtlerin hatırasını taşıyor. Evet, Britney Spears ve Paris Hilton gibi ünlülerin tişörtleri, düşük belli kot pantolonlar ve kalçadan aşağı sarkan eteklerle kombinleniyor.

Sakin ve lüks bir atmosfer yaratmak isteyenler ise tek renk tercih edebilir; ancak eğlenceli grafikler veya ilginç dokular bulmak bu trend için daha özel bir stil anı yaratabilir.

Y2K estetiğine tam uyan bir tarz için kargo pantolonlarla kombinleyebilir ya da şık takım elbise ve topuklu ayakkabılarla sakin bir lüks yaklaşımı tercih edebilirsiniz. Bebek tişörtü seçiminde favorimiz gerçek pamuktan üretilen ve fazla elastik olmayanlar…

Bebek tişörtü trendini hızlı bir şekilde yakalamanız için favori tişörtlerimizi seçtik.

FENDİ
Beyaz Pamuklu T-Shirt
14.600 TL
fendi.com

BÜKÜM
Görsel Baskılı Slim Fit T-Shirt
329TL
twist.com.tr

ZARA
Pamuklu t-shirt
199,95 TL
zara.com

H&M
Nervürlü Kısa Üst
159,99 TL
hm.com

SIEDRES
Desta Çiçek Desenli T-Shirt
2.310 TL
tr.siedres.com

DOLCE GABBANA
Logo Detaylı Beyaz Kısa T-shirt
12.750 TL
beymen.com

SIMONMILLER MANGO
Desenli Kısa T-Shirt
599,99 TL
shop.mango.com

MIU MIU
Pamuklu t-shirt
14.700 TL
miumiu.com

LAKOSTE
Slim Fit Organik Pamuk Lacivert T-Shirt
1.649TL
lacoste.com.tr

STRADIVARIUS
Kısa Kollu T-Shirt
429,95 TL
stradivarius.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu