Haber

Sarıyer’de Müzik Salonuna Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Polis, 4 Yaralı

Sarıyer’de bir müzik salonuna düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 2’si polis 4 kişi yaralandı.

Huzur Mahallesi Umar Sokak’ta bulunan müzikholde, silah bulundurdukları gerekçesiyle içeri alınmayan 4-5 kişilik grup ile işletme çalışanları arasında tartışma çıktı. İş yerinden çıkmasına izin verilmeyen kişiler daha sonra silahla ateş açarak uzaklaştı.

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çalışmalarını sürdürürken, şüpheliler bir kez daha olay yerine gelerek ateş açtı. Yangına polis ekipleri müdahale ederken, 1 taksi şoförü hayatını kaybetti, 2’si polis 4 kişi de yaralandı.

Olay yerinde ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışma yaptığı bölgede çok sayıda boş kovan bulundu.

Saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Valilikten açıklama

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, eğlence mahalline gelen 5 şüphelinin şiddet uyguladığı, 2 şüphelinin silah taşıdığı görüldükten sonra işyeri çalışanları tarafından dışarı çıkarıldığı, 5 şüphelinin ise olay yerine geldiği kaydedildi. Yaklaşık bir saat sonra motosikletle iş yerine silahlarla saldırdı.

Açıklamada, şüphelilerin tekrar olay yerine gelerek ikinci saldırıyı gerçekleştirdiği, ilk saldırının ardından gelen ihbar üzerine eğlence yerine giden polis ekiplerinin soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi.

Polis gruplarının karşılık vermesi üzerine saldırganların kaçtığı ifade edilen açıklamada, “Saldırıda 2 polis ve 3 sivil yaralandı, yaralılardan MSŞ. ise kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaya karışan şüphelilerin tespit edilerek yakalanması gerekiyor.” “Çalışmalar devam ediyor.” bilgi verildi.

yusufelihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara nakliyat
Başa dön tuşu