Yaşam

Serdar Ortaç: “İpleri Eline Verdim…”

Konserleri dışındaki zamanını sosyal medya platformunda geçiren müzisyen Serdar ortaç , eski eşi Chloe Loughnan’a yönelik açıklamalarda bulundu. Ünlü müzisyen adeta ağzını açıp gözlerini kapattı. Detaylar Haberimizde..

Serdar Ortaç: “İpleri Eline Verdim…”

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya sayfasından takipçileri için canlı yayın açan müzisyen Serdar Ortaç, nafaka borcu nedeniyle hacizde olan eski eşi Chloe Loughnan’a öfke kustu. Evliliği sırasında iplerini eski eşi Loughnan’a verdiğini itiraf eden Serdar Ortaç, “Eski eşim ağzıma şaplak attı. İki memesi olduğu için ne oldu?

“Vay halinize elleri ruhlarında olan adamların.”

Kadın konusu gündeme geldiğinde eski eşinden örnek veren ünlü müzisyen; Tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “İpleri bu kadar vermeyin, ayıp, erkeklere verdim, ne oldu eski eşime, bütün ipleri ağzıma soktu. İki memesi olduğu için ne oldu? Ona çiçek gönderdim, diye cevap veriyor; ‘Teşekkür ederim’. Yazıklar olsun sana.

“Annemin sözünü dinleseydim de Rize’den ya da Urfa’dan bir kadın alsaydım…”

“Sen bir erkeksin oğlum, evrenin yaratıcısısın. Sevdiğim kadın bana Bodrum’a tatile gideceğimi, beni seviyorsan 3 günümüz boş, gitmeyeceksin bende kalacaksın diyor. Annemin sözünü dinleyip Rize’den ya da Urfa’dan bir kadın alsaydım bu işkence son bulacaktı. Modern bir kadın istemiyorum.”

Chloe Loughnan’dan Ses Yok!…

Sert açıklamalarıyla kısa sürede sosyal medyanın diline düşen Serdar Ortaç, başta kadınlar olmak üzere yüzlerce kullanıcının ilgisini çekti. Kısa bir süre önce yeni sevgilisiyle evliliğe yanlış adım atan ve son günlerde Kanal D ekranlarında bir program sunan Chloe Loughnan’dan Serdar Ortaç’ın sert sözlerine ilişkin herhangi bir paylaşım yapılmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu