Haber

Zeytinburnu’nda boğazına şeker sıkışan çocuk, esnafın müdahalesiyle kurtarıldı.

İstanbul Zeytinburnu’nda annesiyle sokakta yürürken boğazına şeker kaçan çocuğu esnafın soğukkanlılığı kurtardı. Dükkan sahibinin çocuğa müdahale ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 15.20 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’ndeki bir iş yerinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerinde oturan Fethi Ahmet Murat, telefonuna bakarken dışarıdan bağırışlar duydu. Çocuğunun boğazına şeker kaçan anne yardım istedi. Annenin telaşı karşısında soğukkanlılığını koruyan Fethi Ahmet Murat, çocuğu kucaklayarak eliyle sırtına vurdu. Murat’ın araya girmesiyle çocuğun boğazına takılan şeker yere düştü. Müdahalesinde başarılı olan Fethi Ahmet Murat yaşadıklarını anlattı. O anlar kameralara yansıdı.

“İlk yardım eğitimi almadım”

Esnaf Fethi Ahmet Murat, “Sosyal medyada dolaşırken dükkâna bir kadın koşarak girdi. Çocuğumun boğazına şeker kaçtı dedi. Çocuğun yanına koştum sırtına vurdum şekeri çıkardı. . “Hiçbir şey olmadı. Rastgele bir ilk yardım eğitimi almadım. Videosunu izledim ve aklımda kaldı. Çocuğum olabilirdi, önemli değil. Başka biri çocuğumu kurtarabilirdi. Çocuğu kurtardığım için mutluyum” dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu