Haber

İBB Lider Adayı Murat Kurum’a büyük destek: Hepimiz oyumuzu size veriyoruz

Pazarlamacılardan destek isteyen Murat Kurum, şunları söyledi: ” İstanbul’da 200 yeni pazar açacağız. Orada dijital uygulamaları sizlerle işbirliği içinde kullanacağız. Hem siz hem de vatandaşlarımız mutlu olacak. Vatandaşlarımız dijital uygulamalar üzerinden evlerine ürün siparişi verebilecek. Gençlerimiz istediğiniz sebze ve meyveleri evinize getirecek.” söz konusu.

İstanbul’un üretimin merkezi olmasını istediklerini belirten Kurum, ” İstanbul’da üretimi artıracağız. Üreticilere de destek vereceğiz. Çiftçilerimize destek olacağız.” şeklinde konuştu.

Habipler pazarında büyük ilgiyle karşılanan Murat Kurum’a vatandaşlar 31 Mart seçimlerinde başarılar diledi. Kurum’u alnından öpen vatandaş” Hayalimizi gerçekleştirdiniz.Rizeli esnafla yapılan sohbetin konusu, Murat Kurum’un Bakanlık döneminde Rize’de yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarıydı.” Hepimiz sana oy veriyoruz. İyi eğlenceler.” dedi Murat Kurum pazar esnafına. Birlikte kazanacağız.” o cevapladı.

Kurum, balık tezgahından istavrit toplayan balıkçının şunları söylediğini söyledi: Cumhurbaşkanımızın ilki olan Boğaz’ın incisi İstanbul’undur.“Sözleriyle karşılandı. Tramvay isteyen bir vatandaşa Murat Kurum,” Tramvayı bir durak uzatacağız.” o cevapladı.

Çocuklara oyuncak dağıtan ve vatandaşlarla sohbet eden Murat Kurum’u, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan, Selman Özboyacı, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Kendisine Abdurrahman Dursun ve AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu