Renk

Yumoş Deterjan İstanbul sokaklarında iletişim kampanyası başlattı

Yumoş Deterjan’dan İstanbul sokaklarında iletişim kampanyası

İSTANBUL, – Yumoş Deterjan, İstanbul’un farklı bölgelerinde iletişim kampanyası başlattı. Markanın oyuncak ayıların yer aldığı iletişim kampanyası Nişantaşı Bostan Caddesi’nde tüketicilerle buluştu.

Giyim bakım markası Yumoş, 9 Eylül – 24 Eylül tarihleri ​​arasında Nişantaşı Bostan Caddesi’ni renklendirdi. 2021 yılında Nişantaşı’nda, 2022 yılında ise Galataport’ta yürütülen bağlantı çalışmasının yeni adresi Nişantaşı Bostan Caddesi.

Yumoş renklerine dönüştürülen 12 sokak lambası ve direklere Yumoş ayılar yerleştirilerek “Renk Korumada Yumoş Deterjandan Daha İyisi Yok” mesajı veriliyor. Ziyaretçilere ayrıca seçilen direklere yerleştirilen QR kod ile ışıkların rengini değiştirme imkanı da sunuluyor.

“GÜNLÜK HAYATA RENKLİ BİR DOKUNUŞ YAPMAK İSTEDİK”

Unilever Çamaşırhane Pazarlama Müdürü Alper Çapar, başvuruyla ilgili şunları söyledi:

“Renklerin hem kıyafetlerde hem de günlük hayatta çok önemli bir yeri var. Yumoş deterjanla kıyafetlerin rengini korurken, Yumoş’un yaratıcı dış mekan kurulumlarına bir yenisini daha ekleyerek günlük hayata renkli bir dokunuş katmak istedik. Geçtiğimiz yıllarda Nişantaşı ve Galataport’ta sokaklara çıkan “Yumoş ayılar” artık deterjan renkleriyle aydınlatılan Nişantaşı Bostan Caddesi’nde olacak. Herkesi 9 Eylül – 24 Eylül tarihleri ​​arasında Nişantaşı Bostan Sokak, diğer adıyla Yumoş Sokak’ta yaşayabilecekleri bu renkli dünyaya davet ediyoruz.”

Yumoş Marka Müdürü Orhun Çelik, “Yumoş’un renkli dünyasını ikonik ayılarla sokaklara taşıyarak insanların hayatlarına dokunmak ve onları keyifli hale getirmek için bugüne kadar pek çok başarılı uygulamaya imza attık. Şimdi de markanın ikonik ayılarını sokaklara taşıyoruz. yepyeni ve farklı bir uygulamayla insanlara renk katıyoruz.” “Savunmada Yumoş Deterjan’dan daha iyi bir şey olmadığını anlatmayı hedefliyoruz. 9 Eylül – 24 Eylül tarihleri ​​arasında Nişantaşı Bostan Caddesi’ne bekliyoruz” dedi.

erzinajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
Başa dön tuşu